Over ons

Eurocoat kan onmiddelijk inspelen op de bewegingen in de markt!

Eurocoat nv is reeds meer dan 20 jaar gekend als verfproducent.
Zij heeft zich in die periode voornamelijk gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van coatings & reiniging producten voor gevel en dak.

Mede door dit selectief gamma aan topproducten kunnen wij heel kort op de bal spelen en corrigeren waar nodig of direct inspelen op de behoeften van de markt.

Wij staan steeds klaar met professioneel advies en wij dragen R&D hoog in het vaandel.

Al onze producten zijn steeds op voorraad en mede dankzij onze gunstige ligging, kunnen wij altijd garant staan voor een snelle distributie in heel de Benelux en zelfs ver daarbuiten.

Jaar ervaring

%

Topkwaliteit

%

Eigen productie

Evolutie

Het voorbije jaar hebben wij als fabrikant niet stilgezeten met als resultaat een volledig vernieuwde en verbeterde dakcoating. Deze dakcoating garandeert een lange kleurvastheid, verbleekt niet en is UV-bestendig. Euroglans is onze laatste nieuwe ontwikkeling die een optimale glanslaag biedt en de originele kleur bewaart. Verder hebben wij een nieuw bestrijdingsmiddel tegen mossen en algen, genaamd euroclean. Bijkomend in ons gamma bieden wij nu ook een hydrofuge oplossing aan, genaamd EUROHYDRO, deze kan aangewend worden op zowel daken als gevels.

Contact

Tel. 0476 44 16 75

EUROCOAT nv
Kaaistraat 27, 3580 BERINGEN

BTW BE 0457.280.467

Heeft u vragen?
Of wenst u vrijblijvend
een offerte op maat?

Bereikbaar tijdens de kantooruren

Weekends: Gesloten

Informatie aanvragen